Despre Noi

    BADENIS TRADING a fost fondata in 1997. Compania distribuie articole de calatorie ale brand-urilor Pepe Jeans London, Beverly Hills Polo Club , Catalina Estrada, Movom, Buff, Maui and Sons, Gino Ferrari si produse de marochinarie scolara marcile Disney si Santoro’s. 
   Am adus la un loc mai multe genuri , astfel incat clientul sa poata alege ceea ce i se potriveste stilului sau propriu. Il introducem intr-un univers modern si rafinat, care se redefineste si se reinventeaza continuu.
   Produsele sunt create pentru cei care aprecieaza calitatea, utilitatea, fashion-ul si bunul gust. Toate colectiile au preturi accesibile si cuprind selectii rafinate de marci apreciate international.

  Divizia de articole scolare (si de gradinita), articole de calatorie, fashion si business, divizie care importa si comercializeaza produse apartinand celor mai noi licente pentru copii si a unor licente apreciate pentru adulti. Astfel, pentru articolele de scoala si gradinita, copiii dvs pot fi  in pas cu noile tendinte, bucurandu-se de cele mai noi licente:  Cinderella, Frozen, Violetta, Sofia, Doc Plusica, Star Wars, Avengers, Batman, Big Hero, Gorjuss, dar si  de licentele traditionale: Minnie, Mickey, Daisy, SpiderMan, Cars, Planes, Princess, Testoasele Ninja.

   Colectiile de articole pentru adulti cuprind linii de bagaje,  marochinarie fashion si business, marcile Pepe Jeans London, Beverly Hills Polo Club, Catalina Estrada, Movom, Roll Road, Buff, Maui and Sons si Gino Ferrari. Pentru toate colectiile enumerate, compania noastra este unic importator si distribuitor.
   Pentru vizualizarea colectiilor noastre, puteti accesa site-ul nostru.

   Toate produsele ofertate sunt in conformitate cu standardele de calitate impuse de Uniunea Europeana si Organismele Internationale in acest domeniu.